Tech: Samsung maakt tv's met NFT support

In aanloop naar CES 2022 zijn merken al nieuwtjes aan het verspreiden over wat zij allemaal gaan aankondigen. Voor Samsung is één van de onthullingen tv's die NFT's supporten.

Momenteel zijn NFT's een veelbesproken onderwerp in het gaming landschap en Samsung wil haar tv's daar op in laten spelen. Op de tv's die vanaf 2022 worden uitgebracht moet het mogelijk worden om NFT's te kopen en ruilen. Veel mensen zien met leden ogen aan dat NFT's steeds meer aanwezig zijn. Zo waren mensen blij om te horen dat S.T.A.L.K.E.R. 2 geen NFT's gaat bevatten. Menig gamer zal dan ook niet staan te springen om de nieuwe functionaliteiten. Toch weerhoud het Samsung er niet van om tijdens de technologiebeurs CES 2022 televisies aan te kondigen die dit ondersteunen. Echter schreeuwt Samsung het ook niet van de daken. In de persberichten voorafgaand aan de beurs wordt er namelijk niet of nauwelijks over gerept. Samsung beperkt de aankondigingen tijden CES 2022 niet tot alleen NFT ondersteuning. Zo introduceert Samsung daar ook de Gaming Hub voor tv's.

onbekend

De CES 2022 vindt plaats van 5 tot en met 7 januari in Las Vegas.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?