Tech: Start de party met de Teufel Rockster Air 2

Zoek jij een speaker die taffes hard moet kunnen staan en die je niet hoeft aan te sluiten op netstroom? Teufel's got you, baby! De audioproducent presenteert namelijk een gloednieuwe bluetooth luidspreker in de vorm van de Rockster Air 2.

Waar een flink aantal bluetooth luidsprekers worden misbruikt door mensen die willen opvallen terwijl ze door de binnenstad fietsen, gaat dat met de Rockster Air 2 een lastig dingetje worden. De gloednieuwe Bluetooth speaker van Teufel is namelijk een flinke jongen. Met 103 dB, een HD-compressiedriver, extra lange woofer van 250 mm en een breed afstraalgedrag ben je in staat om letterlijk the life of the party te worden. De Rockster Air 2 kent vier kanalen waar een microfoon, muziekinstrument of andere randapparatuur op aangesloten kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om twee van deze knapen aan elkaar te pairen voor dubbel zoveel plezier. Een wireless speaker van dit formaat vergt echter wel wat van de accu, deze gaat namelijk zo'n vijf uur mee op vol volume. Op een middelhoog volume zou de speaker zo'n 58 uur mee moeten gaan en er is ook nog een Eco-modus beschikbaar. Gelukkig is de accu verwisselbaar, mocht je onverhoopt zonder stroom komen te zitten.

Helaas is de Rockster Air 2 nog niet fysiek beschikbaar. Hij is echter wel te pre-orderen in de Teufel Audiostore waar deze voorzien is van een prijskaartje van 699,99 euro.

BRON Teufel

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?