Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Techland onthult roadmap voor Dying Light 2

De roadmap voor de rpg Dying Light 2 Stay Human is onthuld. Ontwikkelaar Techland deelde het nieuws op social media.

Over een week komt het vervolg op Dying Light uit. Eerder werd er al aangekondigd dat Dying Light 2 vijf jaar ondersteund wordt met nieuwe content. Nu heeft Techland de roadmap van Dying Light 2 bekendgemaakt. In de roadmap staat dat er al kort na de release een gratis dlc voor de game uitkomt en in maart en april een event en challenge in Dying Light 2 van start gaat. In juni staat de eerste betaalde dlc gepland voor de game. De roadmap is hieronder te zien.

Dying Light 2 Stay Human komt 4 februari uit op de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?