Check hier alle The Game Awards 2023 content

Teenage Mutant Ninja Turtles in beeld

Teenage Mutant Ninja Turtles waren vooral populair eind 20e eeuw. Er waren tekenfilms, live-action films, games en nog veel meer van verkrijgbaar. Een poging om de schildpadden in de 21e eeuw populair te maken, is tot nu toe niet echt gelukt.

Met Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash Up probeert Ubisoft de Turtles opnieuw populair te maken. De game kent de stijl van Super Smash Bros. Brawl en verschijnt voor de Nintendo Wii, PlayStation 2 en Nintendo DS. Check hieronder de launchtrailer van de game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?