Check hier alle The Game Awards 2023 content

Tekken 6 installatie optioneel

De PlayStation 3 krijgt elke keer een grotere harde schijf, maar een schijf is zo gevuld als je games collectie flinkt begint uit te puilen. Veel games kennen een installatie procedure die altijd verplicht is.

Goed nieuws voor PS3 gamers die uitkijken naar Tekken 6, in de game is de installatie volledig optioneel. Hopelijk volgen meer ontwikelaars dit voorbeeld in de toekomst. Tekken 6 zal verschijnen op 30 oktober op de Xbox 360 en de PlayStation 3. Tevens zal er een PlayStation Portable versie verschijnen op 4 december.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?