Tekken 7 in de maak

Mr. Harada de director van de Tekken serie, heeft bekendgemaakt dat Tekken 7 al in de steigers is. Deel 6 van de serie word nog in volle gang gespeelt, maar nummer 7 moet deze toch echt overtreffen.

Deze bekend making komt door een presentatie op een beurs in Madrid genaamd 'Legend of Tekken'. Inhoudelijk is er verder nog niks bekent. Maar we hopen dat we snel meer te horen krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?