Tekken laat filmposter zien

Tekken 6 is uit en heeft opnieuw bewezen dat het fighting-game genre niet is uitgestorven. Ook de aankomende film van Tekken bewijst dat de franchise nog steeds hot is.

Er is niet veel bekend over de film van Tekken, die overigens Japans is. Vandaag is er een poster verschenen van de film. Wanneer de film in de bioscoop te zien is, blijft onbekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?