The Alters lanceert vanaf dag één op Game Pass

-

De eerste gameplaybeelden van The Alters zijn onthuld. De bijzondere titel van 11 bit studios verschijnt overigens ook vanaf dag één op Game Pass!

Onder het mom van Me, Myself and I presenteert The Alters henzelf. Je speelt als Jan Dolski en de beste man heeft diverse alternatieve versies van zichzelf gemaakt. Hij wil namelijk erg graag weg van zijn huidige woonsituatie: een dodelijke planeet. Elke ochtend draait de planeet richting een ster die alles naar de tering blaast. Het is voor Jan dus cruciaal om met de mobiele basis in de nachtzone te blijven. Echter, om de basis te kunnen managen heeft hij een crew nodig. Vandaar dat hij zichzelf flink vaak namaakt. Deze versies zijn nog steeds Jan, maar met nét wat andere levenskeuzes. Je hebt de diverse vaardigheden nodig om heelhuids de dag door te komen, maar wees ook paraat - conflicten met jezelf liggen namelijk op de loer. Lang verhaal kort: The Alters is een sci-fi survival/simulatiegame met een vrij verknipt narratief.

The Alters is beschikbaar in 2024 voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. De sci-fi game komt vanaf dag één naar Game Pass.

Bron: Xbox Partner Preview 2024
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Alters

Ontwikkelaar:

11 bit studios

Uitgever:

11 bit studios

Release:

Q1 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord