The Binding of Isaac

  • Ontwikkelaar Nicalis, Inc.
  • Eerste releasedatum 28 september 2011
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Roguelike
  • Gameliner score -

The Binding of Isaac: Afterbirth + komt tweede kwartaal naar Switch

The Binding of Isaac: Afterbirth + komt in het tweede kwartaal van 2017 naar de Nintendo Switch, zowel fysiek als digitaal. In de Amerikaanse eShop is de game al te downloaden, maar in Europa heeft de game dus opnieuw vertraging opgelopen. Eerder zal de game als launch titel dienen.

Wie niet wilt wachten tot het tweede kwartaal kan de game nu alvast downloaden uit de Amerikaanse eShop. De Nintendo Switch is namelijk regio vrij waardoor dit mogelijk is.

onbekend

The Binding of Isaac: Afterbirth heeft op elk denkbaar platform wel een versie.

BRON Eurogamer

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?