The Conduit laat meer zien

High Voltage is een niet al te bekende naam in de gameindustrie. We kennen het bedrijf van vele casual games die slecht ontvangen waren. High Voltage probeert nu een goede First Person Shooter neer te zetten met The Conduit.

Vandaag is er een video verschenen van The Conduit die de multiplayermogelijkheden laat zien. Scroll naar beneden om te kijken of de multiplayer wat is.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?