The Conduit uitgesteld tot de zomer

Minder goed nieuws voor degenen die op The Conduit zitten te wachten. Uitgever SEGA heeft besloten de first-person shooter voor de Wii uit te stellen tot de zomer.
Eigenlijk was het de bedoeling om al in de lente met deze game aan de slag te kunnen, maar dat wordt dus enkele maanden later.

Op het gebied van de online multiplayer is het aantal speler van zestien tot twaalf teruggebracht. Dit heeft ontwikkelaar High Voltage besloten om lag-problemen te voorkomen en de balans van de game beter te maken.
De volgende multiplayer modi blijven wel gewoon speelbaar: Bounty Hunter, Football Tag, Free for All, Last Man Standing, Marathon, Team Reaper, Team Objective en Three Strikes.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?