The Elder Scrolls leeft voort op papier

Als je op dit moment vraagt welke games Bethesda allemaal op haar naam heeft staan, zal je de Fallout serie waarschijnlijk het meeste horen. Sommigen zullen niet verder komen dan deze game, maar de echte kenners zullen zonder lang na te hoeven denken een andere franchise kunnen noemen: The Elder Scrolls.

Van deze serie, die onder andere de games Oblivion en Morrowind heeft voortgebracht, is al een tijdje niets meer gehoord. Voor de fans is er nu toch goed nieuws, want Bethesda heeft aangekondigd dat de franchise een vervolg krijgt. Dit zal echter geen nieuwe game worden, maar een heus boek.

Schrijver Greg Keyes (bekend van Babylon 5 en New Jedi Order) gaat het boek schrijven, als vervolg op de gebeurtenissen van Oblivion. Het boek gaat in grote lijnen over een stad die aan de hemel verschijnt, boven Tamriel. De stad wekt de doden weer tot leven, en het is aan ene Prince Attrebus en een meisje genaamd Annaig om dit tot een halt te roepen. Je kunt het boek nog deze herfst verwachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?