The Elder Scrolls Online - Console Enhanced komt met next gen-upgrade

Geplaatst:
Aangepast: 31 maart 2021 23:13

Wie met smart wacht op The Elder Scrolls Online - Console Enhanced heeft zitten wachten krijgt nu iets extra's om naar uit te kijken. De release van de game komt namelijk gepaard met een verbeterde versie voor Xbox Series X / S en PlayStation 5.

De nieuwe versie bevat naast vele visuele verbeteringen ook de hoognodige mogelijkheid om de game op zestig frames per seconde te spelen. De Elder Scrolls-ontwikkelaar Zenimax Online noemt deze optie "Prestatiemodus". Door die prestatiemodus, die op 8 juni samen met de game-update wordt gelanceerd, komt er voorgoed een einde aan de gelockte dertig frames per seconde op de Xbox Series X, Series S en PlayStation 5. Er is ook een 'Fidelity-modus', maar Zenimax lijkt over die modus nog niets los te laten. In plaats daarvan besteedt Zenimax vooral aandacht aan de grafische verbeteringen, reflecties, verbeterde texturen, en mooiere verlichting. Daarnaast zouden de laadtijden, in vergelijking met de huidige consoleversies, gehalveerd zijn. Bekijk hieronder de trailer:

Enkele maanden werd The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion nog onthuld. Nu is het bijna de beurt aan The Elder Scrolls Online - Console Enhanced; deze verschijnt op 8 juni voor Xbox Series X / S en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Elder Scrolls Online

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 april 2014

Ontwikkelaar

ZeniMax Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord