Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

The Forgotten Sands krijgt co-op

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de Wii-versie van Prince of Persia: The Forgotten Sands een speciale co-op modus zal gaan bevatten. Één speler zal namelijk de prins kunnen besturen terwijl de andere speler meehelpt door vijanden te vertragen, opgezette vallen uit te schakelen of door geheimen te ontdekken.

Wii-gebruikers kunnen dus vanaf mei 2010 de game ook met zijn tweeën uitproberen. Daarnaast maakte Nintendo gisteren al bekend dat de Wii-gebruikers ook de SNES-versie van Prince of Persia erbij krijgen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?