The Last Remnant weigert dienst

De PC versie van The Last Remnant heeft te maken met problemen. De game zou vandaag verschijnen voor de computer, maar door problemen bij de installatie is het niet mogelijk de game te spelen. Het probleem komt door een andere releasedatum bij het platform Steam. Volgens hen komt de game pas op 9 april dit jaar uit, waardoor je het volgende bericht krijgt als je de game probeert te activeren:

The Last Remnant has not been officially released, and cannot be unlocked at this time. Please check Steam news to find out the release time. Steam will notify you when the game becomes unlocked.

.

Square Enix heeft nog niet op dit probleem gereageerd, maar hopelijk komt er snel een oplossing voor deze grote fout.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?