The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 3 maart 2017
  • Platformen Nintendo Wii U , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

The Legend of Zelda: Breath of the Wild crossover met Xenoblade Chronicles 2

The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijgt een kleine crossover met Xenoblade Chronicles 2. In eerstgenoemde game komt een quest beschikbaar waar je een Rex-kostuum kunt krijgen voor Link.

Xenoblade Chronicles 2 komt pas uit richting einde van dit jaar, maar lijkt nu al flink onder de aandacht gebracht te gaan worden door Nintendo. De quest krijg je in een gratis update maar het is niet bekend wat het kostuum doet. Wat precies de gedachte achter deze crossover is, is niet bekend maar waarschijnlijk wilt Nintendo de serie meer onder de aandacht bij de gamers.

onbekend

The Legend of Zelda The Breath of the Wild is reeds beschikbaar voor Nintendo Switch en Wii U.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?