Check hier alle The Game Awards 2023 content

The Matrix Online stopt ermee

Na vier jaar stopt de MMO The Matrix Online ermee. Op 31 juli sluit Sony de MMO, maar niet zonder een groots evenement. Het einde moet natuurlijk wel gedenkwaardig worden.

De MMO werd door Warner Bros, SEGA Sammy en Monolith Productions gelanceerd in 2005. Een aantal maanden daarna kocht Sony Online Entertainment de MMO over. De MMO heeft het vergeleken met EverQuest, die al tien jaar lang onder de leiding van Sony staat, niet lang weten uit weten te houden en stopt er dus mee.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?