The Saboteur is goud!

Onlangs verschenen de geruchten dat Pandemic Studios was opgeheven. Niet veel later bleek dit gerucht een feit te zijn. Het enige project dat bij deze studio nog liep was The Saboteur. De grote vraag was of het faillissement invloed zou hebben op de release date van deze game.

Dat is gelukkig dus niet het geval. Electronic Arts heeft namelijk officieel bevestigd dat The Saboteur goud is gegaan. Alles is dus af, en komt uit op 4 december! Een game om naar uit te kijken? Lees hier onze preview. The Saboteur komt uit op Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?