The Sly Collection onderweg

Sly Cooper zal weer gaan terug keren. We zullen echter geen nieuwe game in de winkels gaan zien, maar wel een Sly Cooper Collectie, genaamd The Sly Collection. Tijdens de E3 werd namelijk aangekondigd dat de drie games Sly Cooper and the Thievius Raccoonus, Sly 2: Band of Thieves en Sly 3: Honor Among Thieves zouden worden gebundeld.

De games worden echter niet zomaar gebundeld. Deze PS2-games zullen namelijk worden geüpgrade naar HD en 3D voor op de PS3. De Sly Collection zal overigens in november naar Europa komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?