THQ komt met Collector Pack

Zojuist heeft THQ aangekondigd met een Collector Pack op de markt te komen. Deze Collector Pack moet maar liefst twaalf klassiekers gaan bevatten van deze uitgever. Het gaat hier niet om de minste games van THQ.

Zo kunnen we in dit pakket Company of Heroes, met de verschenen uitbreiding op deze game; Oppossing Fronts, Frontlines: Fuel of War, Full Spectrum Warrior, Full Spectrum Warrior: Ten Hammers Titan Quest, Titan Quest: Immortal Thorne, Warhammer 40.000 Dawn of War Golden Edition, Soulstorm, Dark Crusade, Juiced 2: Import Nights en S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl verwachten.

De game gaat je een besparing opleveren van maar liefst 116,36 euro. Wanneer we dit pakket hier kunnen verwachten is vooralsnog niet bekend, het moet in elk geval 99,99 dollar gaan opbrengen, wat neerkomt op 77 euro. Houd voor meer informatie en voor de verkrijgbaarheid Gameliner in de gaten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?