Tifa terug in actie

Square Enix komt met een leuk nieuwtje voor de Final Fantasy fans. Tifa uit Final Fantasy VII zal namelijk ook verschijnen in de nieuwe Dissidia: Final Fantasy. In de vorige Dissidia game miste we al een aantal vrouwelijke karakters, maar daar komt dus langzaam verandering in.

Eerder maakte Square Enix al bekend dat ook Lightning terug zal keren in deze nieuwe Dissidia. Misschien dat we dan ook Yuna uit Final Fantasy X zien verschijnen. We zullen zien, de game zal namelijk volgend jaar gaan verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?