Tiger Woods 10 komt inclusief MotionPlus

Het golfen op de spelcomputers wordt steeds realistischer, en ook de Nintendo Wii gaat met de nieuwe Tiger Woods PGA Tour 10 op die manier te werk. De game zal namelijk de MotionPlus functie van de console gaan ondersteunen.

Nu zou je jezelf af kunnen vragen hoe je aan die MotionPlus controller moet komen. Gelukkig is EA de slechtste niet en heeft ze besloten deze controller te bundelen met het spel zelf. Dat betekent dat je eind dit jaar lekker kunt golven op een realistische manier, terwijl je daar niet eens meer voor naar buiten hoeft!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?