Tiger Woods blijft in beeld

Tiger Woods, misschien wel de beste golfer aller tijden, raakt in ieder geval één sponsor niet kwijt en dat is natuurlijk EA . Het volgende werd namelijk door één van PR mensen van EA verteld:

We respect that this is a very difficult, and private, situation for Tiger and his family. At this time, the strategy for our Tiger Woods PGA TOUR business remains unchanged.

Woods is echter gestopt met golfen. De vraag is nu dan ook of hij weer begint met golfen, want anders moet EA toch echt een vervanger gaan zoeken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?