TiQal woensdag op XBL Arcade

Puzzelgame TiQal zal vanaf morgen verkrijgbaar zijn voor 800 Microsoft Points op Xbox Live Arcade. Dit komt omgerekend neer op 9,30 euro.

TiQal is een dorp dat in de problemen zit. Aan jou als speler de taak een epische reis te maken waarbij je goden zoekt om TiQal te helpen. Je moet blokken roteren en plaatsen om zo gekleurde vakken te maken, zodat je vervolgens aanvallen kunt afweren in deze Tetris-variant. De game kent 120 levels en zal ook coöperatief speelbaar zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?