Toch nog details van Conviction dit jaar

De game komt pas volgend jaar uit, maar we zullen net voor het eind van dit jaar toch nog wat meer informatie krijgen over Splinter Cell: Conviction en dan met name over de multiplayer. Het gamesblad PC Zone heeft op de achterkant van het blad van deze maand namelijk aangekondigd in de volgende editie een hands on te presenteren. Hierin kunnen we kennis maken met de co-op mode die de game gaat bieden en zullen we ook meer informatie krijgen over een gloednieuwe mode waar vooralsnog niets over bekend is.

Splinter Cell: Conviction komt dus volgend jaar uit en wel op 26 februari. Tot die tijd zul je het moeten stellen met de info die we eind volgende maand over de game gaan krijgen. Stay tuned!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?