Toekomst Capcom bij PS3 en Xbox 360

Na SEGA gaat nu ook Capcom zich waarschijnlijk niet meer richten op het ontwikkelen van "hardcore" games voor de Nintendo Wii. Dit na de teleurstellende verkoopcijfers van Resident Evil: The Darkside Chronicles. Zo zegt Antoine Seux, directeur van Capcom Frankrijk.

One feels that there is a problem very clear on this style of game on the Wii, where gamers have obviously moved on. Resident Evil 4 on Wii worked well, but it was released when the market had nothing!

Capcom is dus de tweede uitgever die aangeeft waarschijnlijk geen volwassen games meer te maken voor de Wii. Volgen er nog meer?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?