Top tien vechtgames aller tijden

Vechtgames zijn er tegenwoordig natuurlijk in overvloed. Vraag je een gamer naar een vechtgame, dan zal hij er zo een drietal op kunnen noemen (denk aan Street Fighter, Naruto of Super Smash Bros. Brawl). Om wat orde aan te brengen in al die gevechten is er nu een top tien, waarin de beste fighting games uit de doeken worden gedaan.

Een video, die speciaal voor deze top tien is gemaakt, kun je hieronder bekijken. De beste vechtgame aller tijden zal ik alvast verklappen, dat is namelijk, nou ja, kijk zelf maar!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?