Topmensen bij Midway nemen ontslag

Bij Midway Amerika hebben Ryan O'Desky, de Chief Financial Officer (CFO), en de onderdirecteur van de marketingafdeling, Steve Allison, hun vertrek aangekondigd bij Midway. Midway is begonnen met het zoeken naar een geschikte opvolger, aldus de woordvoerders Midway.

Allison blijft tot het einde van maart adviseur bij Midway en wordt daarna opgevolgd door Mona Hamilton. Zij is al sinds 2003 werkzaam bij Midway en is daarvoor werkzaam geweest bij Ubisoft. O'Desky wordt tijdelijk overgenomen door Lee Jacobsen. Wat beiden nu gaan doen, is nog onduidelijk. Houd Gameliner in de gaten voor meer nieuws!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?