Trackmania 2 legt zijn sporen

De ontwikkelaar Nadeo heeft in Parijs Trackmania 2 officieel aangekondigd. De opvolger van de gelijknamige game zal volgend jaar exclusief voor de PC verschijnen.

In Trackmania 2 zal je in vier verschillende gamemodi kunnen racen. In de gamemodi Cup en Championship zal je alleen de overwinning moeten bereiken. In een coöperatief samenspel zal je samen met een vriend een potje rijden, terwijl je in de gamemode Team met behulp van verschillende teamleden de finish hopelijk zal halen. Ook zal het spel een editor bevatten.

Hoewel de game grafisch is opgekrikt, zullen de systeemeisen even goed meevallen als zijn voorganger. Trackmania 2 is volgens Nadeo al drie jaar in ontwikkeling. Benieuwd welke vonken deze nieuwe telg in de bekende serie zal geven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?