Trailer: Apex Legends: Ignite ontvlamt op 31 oktober

Geplaatst:
Aangepast: 23 oktober 2023 20:54

Het nieuwe seizoen van Apex Legends dient zich aan. Electronic Arts heeft alvast een launch trailer uitgebracht voor Apex Legends: Ignite.

Over iets meer dan een week ontvlamt het nieuwe seizoen Apex Legends: Ignite. Het is dus nog eventjes geduld hebben, maar als zoethoudertje heeft Electronic Arts wel alvast de launch trailer van dit nieuwe seizoen met ons gedeeld. Conduit heeft het perfecte idee om het nieuwe Apex Legends seizoen op passende wijze te introduceren. Ze vertelt haar ideeën hierover aan Gibraltar en Mirage, die niet direct onder de indruk lijken te zijn. Toch weet ze haar partners in crime enthousiast te krijgen. Ook andere Legends zijn terug te zien in de launch trailer. Aan het einde van de trailer worden we getrakteerd op de aankondiging dat op 26 oktober de eerste gameplaybeelden van Ignite gaan volgen.

Het nieuwe seizoen Ignite in Apex Legends gaat op 31 oktober van start. Op 26 oktober toont Electronic Arts ons de gameplaybeelden van wat ons te wachten staat.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord