Hyrule Warriors: Age of Calamity

  • Ontwikkelaar KOEI TECMO GAMES
  • Eerste releasedatum 20 november 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Bekende gezichten in nieuwe trailer Hyrule Warriors: Age of Calamity

Er is weer een nieuwe trailer van Hyrule Warriors: Age of Calamity onthuld. Ditmaal zien we meer bekende gezichten.

De lancering van Hyrule Warriors: Age of Calamity komt steeds dichterbij en om ons warm te maken, heeft Nintendo een serie aan trailers onthuld. Deze serie, genaamd Untold Chronicles From 100 Years Past, geeft ons een kijkje in het Hyrule van vroeger en welke personages we straks allemaal in onze avonturen tegenkomen. In de eerste trailer hebben we de helden van Hyrule Warriors: Age of Calamity al mogen ontmoeten en in de tweede trailer ontmoetten we een bekende schurk. Inmiddels zijn we toe aan deeltje drie uit de videoserie en deze toont een aantal andere bekende gezichten. Zo zien we hoe Link hordes aan Bokoblins afslacht, maar kunnen we ook zien dat je straks ook weer Koroks tegen kunt komen en ook Hestu speelt weer een rol. Ook zien we een aantal speciale vaardigheden van Zelda, Mipha, Revali en Paya en kunnen we zien dat ook Daruk en Urbosa van de partij zijn.

Hyrule Warriors: Age of Calamity verschijnt 20 november voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?