Trailer: CoD: Modern Warfare II krijgt nieuwe Battle Pass

Geplaatst: 16 november 2022 09:06
Aangepast: 16 november 2022 15:58

In Call of Duty: Modern Warfare II en Call of Duty: Warzone 2 brengt de ontwikkelaar enorme veranderingen aan in het bekende Battle Pass systeem.

Het Battle Pass systeem in Modern Warfare II en Warzone 2.0 is dus niet wat je gewend bent in de CoD games. Activision bevestigde onlangs dat het nieuwe Battle Pass systeem niet lineair zal zijn en in plaats daarvan kun je "sectoren" kiezen op een kaart-achtig scherm waarmee je kunt kiezen wat je vrijspeelt. Sommige paden zullen meer progressie vereisen dan andere, maar het maakt het uiteindelijk zo dat je voorrang kunt geven aan een pad naar items die je wilt. Wie elk level voltooit, speelt als bonus 300 extra CoD-punten, een skin en een wapenblauwdruk vrij. Iedere vooruitgang die in Call of Duty: Modern Warfare II wordt geboekt, worden overgedragen naar Warzone 2 en omgekeerd. In een nieuwe trailer wordt het nieuwe Battle Pass systeem helemaal uitgelegd. Afgelopen week werd ook de nieuwe Shoothouse map voor Modern Warfare II onthuld.

Het nieuwe Battle Pass systeem in Call of Duty: Modern Warfare II en Warzone 2.0 komt op 16 november samen met de release van Warzone 2.0.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord