Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: CoD: Modern Warfare II krijgt nieuwe Battle Pass

In Call of Duty: Modern Warfare II en Call of Duty: Warzone 2 brengt de ontwikkelaar enorme veranderingen aan in het bekende Battle Pass systeem.

Het Battle Pass systeem in Modern Warfare II en Warzone 2.0 is dus niet wat je gewend bent in de CoD games. Activision bevestigde onlangs dat het nieuwe Battle Pass systeem niet lineair zal zijn en in plaats daarvan kun je "sectoren" kiezen op een kaart-achtig scherm waarmee je kunt kiezen wat je vrijspeelt. Sommige paden zullen meer progressie vereisen dan andere, maar het maakt het uiteindelijk zo dat je voorrang kunt geven aan een pad naar items die je wilt. Wie elk level voltooit, speelt als bonus 300 extra CoD-punten, een skin en een wapenblauwdruk vrij. Iedere vooruitgang die in Call of Duty: Modern Warfare II wordt geboekt, worden overgedragen naar Warzone 2 en omgekeerd. In een nieuwe trailer wordt het nieuwe Battle Pass systeem helemaal uitgelegd. Afgelopen week werd ook de nieuwe Shoothouse map voor Modern Warfare II onthuld.

Het nieuwe Battle Pass systeem in Call of Duty: Modern Warfare II en Warzone 2.0 komt op 16 november samen met de release van Warzone 2.0.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?