Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Shoot House map komt naar Call of Duty: Modern Warfare II

Menigt Call of Duty speler is bekend met de Shoot House map, omdat het onderdeel was van Call of Duty: Modern Warfare. Het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare II, 2022 brengt een remake van deze map.

Het eerste seizoen van de Call of Duty games was al onthuld. Daarin was al te zien dat er een nieuwe map naar de game komt en dat het ging om de Shoot House map. Die kleine afbeelding laat natuurlijk weinig zien en daardoor is er een trailer verschenen. De map is onderdeel van de multiplayer in Call of Duty: Modern Warfare II. De onderstaande trailer geeft al een goed beeld van de straten, verstopplekken en sluipschuttersnesten. De Kortac Operators arriveren bij de Alpha Gate, terwijl de KorTac operator juist aankomen bij de Bravo Gate. Beide teams hebben een totaal van zes spelers. Met drie wegen te betreden kun je zelf beslissen welke kant je opgaat. Er zijn ook genoeg muren te beklimmen om het overzicht te bewaren. De map kent meerdere objectives. Zo wordt de map gebruikt in Domination, Search & Destroy en Hard Point. Om je helemaal goed voor te bereiden is het handig om te weten wat de beste wapens zijn in Call of Duty: Modern Warfare II.

De Shoot House map verschijnt op 16 november als onderdeel van een gratis update. Call of Duty: Modern Warfare 2, 2022 is te spelen via pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?