Trailer: Crash 4 komt naar PlayStation 5, Switch en meer

Geplaatst:
Aangepast: 9 februari 2021 19:16

Crash Bandicoot 4: It's About Time komt naar de PlayStation 5 en andere platformen. Dit werd bekendgemaakt door Activision middels een nieuwe trailer.

De trailer toont wat van de diverse werelden die je kunt vinden in Crash Bandicoot 4: It's About Time. De platformgame mag zijn debuut gaan maken op de next-gen consoles, want de game wordt geüpgraded voor de PlayStation 5 en de Xbox Series. Crash Bandicoot 4: It's About Time gaat daar op een 4K resolutie draaien met 60 frames per seconde. Als je al een PlayStation 4 of Xbox One-versie van Crash 4 in huis hebt, dan hoef je geen extra kosten te maken. Nintendo fans hebben ook geluk, want Crash Bandicoot 4: It's About Time lanceert op de Nintendo Switch. De pc-versie komt eraan, maar laat nog iets langer op zich wachten. Bekijk hier de review van Crash Bandicoot 4: It's About Time. Zit je vast bij een level? Bekijk hier dan wat Crash Bandicoot 4: It's About Time tips!

Crash Bandicoot 4: It's About Time is nu beschikbaar voor de Xbox One en PlayStation 4. De lancering voor de PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch vindt plaats op 12 maart. De pc-versie verschijnt dit jaar nog.

Bron: Activision
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Bandicoot 4: It's About Time

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 oktober 2020

Ontwikkelaar

Vicarious Visions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord