Cult of the Lamb

  • Ontwikkelaar Massive Monster
  • Eerste releasedatum 11 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Strategie , Indie , Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Cult of the Lamb komt dit jaar naar de Switch

Cult of the Lamb, de nieuwe actiegame van ontwikkelaar Massive Monster, komt ook naar de Nintendo Switch. Het nieuws werd vandaag tijdens de Nintendo Indie World-presentatie bekendgemaakt.

Vorig jaar werd Cult of the Lamb onthuld tijdens gamescom. In de game speel je als een lammetje dat bezeten wordt door een demonenkroon. Je begint in dit avontuur je eigen sekte in een land van valse profeten. Onderweg reis je af naar veel verschillende en mysterieuze regio's om een trouwe gemeenschap van bosaanbidders op te bouwen. Zo verspreid je Woord om de enige ware sekte te worden. De game werd al eerder aangekondigd voor een release op pc, maar komt nu ook naar de Nintendo Switch.

Je kunt de gloednieuwe aankondigingstrailer hieronder bekijken. Ben je benieuwd naar meer gameplay? Bekijk dan ook zeker de eerdere gameplaybeelden van Cult of the Lamb.

Cult of the Lamb verschijnt later dit jaar op de Nintendo Switch. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON Nintendo Indie World

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?