Trailer: Cult of the Lamb Relics of the Old Faith kent releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 19 april 2023 18:47

De indiegame Cult of the Lamb krijgt een DLC, genaamd Relics of the Old Faith. De DLC is gratis en gaat eind april live.

We wisten al langer dat Massive Monster bezig was met een grote update voor Cult of the Lamb, maar tijdens de Nintendo Indie World Showcase kregen we meer details. De DLC krijgt de naam Relics of the Old Faith en wordt geheel gratis. Dit werd al eerder aangekondigd via het TikTok-kanaal van Cult of the Lamb. De DLC zal een nieuwe verhaallijn toevoegen aan de game die verdergaat waar de basisgame ophoudt. Daarnaast zal de DLC vernieuwde vijanden en bazen bevatten, opnieuw gemixte kerkers en nieuwe bouwstructuren voor de basis van de sekte met zich meebrengen.

Check hier onze review van Cult of the Lamb.

De gratis Cult of the Lamb DLC Relics of the Old Faith gaat live op 24 april 2023 voor alle platformen.

Bron: Devolver Digital

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cult of the Lamb

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

11 augustus 2022

Ontwikkelaar

Massive Monster

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord