Cult of the Lamb gratis content-update onderweg

Geplaatst:

Mocht je een excuus nodig hebben om weer wat volgelingen op te offeren, dan heb je wellicht een mooie kans in 2023. De eerste grote content-update voor Cult of the Lamb komt eraan.

De update gaat zich voornamelijk focussen op de combat. Elk wapen krijgt een speciale zware aanval, waardoor de variatie van de gevechten flink op de schop gaat. Zo kan bijvoorbeeld de dolk het messen doen regenen en kan het zwaard meerdere vijanden naar achteren stoten. Naast de vaardigheden van het lammetje wordt er ook gewerkt om de dungeons meer diepgang, uitdaging en verfijning te geven. Voordat er volop gewerkt wordt aan de eerste grote content-update, komt er eerst nog een andere kleinere update in begin 2023. Die zorgt ervoor dat de laatste bugs in de console-versies worden opgelost. Alle updates die eraan komen zijn gratis voor de spelers van Cult of the Lamb.

Check hier onze review van Cult of the Lamb.

Cult of the Lamb is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Massive Monster
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cult of the Lamb

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

11 augustus 2022

Ontwikkelaar

Massive Monster

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord