Cult of the Lamb

  • Ontwikkelaar Massive Monster
  • Eerste releasedatum 11 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Simulatie , Indie , Roguelike
  • Gameliner score

Cult of the Lamb werft één miljoen volgers

De indoctrinatie lijkt geslaagd te zijn voor Cult of the Lamb. De roguelike van Massive Monster heeft in de eerste week meer dan één miljoen volgers weten te werven.

Via Twitter viert Devolver Digital het nieuws. Ze feliciteren de ontwikkelaar Massive Monster met hun succes en tonen een compilatie met de hoogste reviewcijfers. Deze prestatie komt echter met een kanttekening. Voornamelijk de console-versie van Cult of the Lamb heeft last van de nodige bugs. Devolver Digital belooft dat er spoedig patches worden uitgebracht om deze de kop in te drukken. Daarnaast laten ze weten dat er gratis content updates komen voor Cult of the Lamb.

Bekijk hier onze pc review van Cult of the Lamb.

Cult of the Lamb is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Devolver Digital

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?