Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Party , Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: De Fall Guys Fall Force Update komt eraan

Er is een nieuwe update aangekondigd voor Fall Guys. Het gaat om de Fall Force Update die werd onthuld met een trailer.

Na de toevoeging van Lara Croft aan Fall Guys, is het nu weer tijd voor een grote update. In de Fall Force Update wordt namelijk de nodige nieuwe content toegevoegd voor de creatieve modus van Fall Guys. Denk hierbij aan nieuwe items om chaos mee aan te richten. Zo komen er Buttons en Pressure Plates naar de game. Hiermee kun je items activeren. Bij buttons gebeurt dat direct en bij pressure plates moet er iemand op blijven staan. Deze nieuwe items kunnen ook gebruikt worden om de nieuwe Bean Barriers te activeren. Met deze barrières kan je het pad van je tegenstanders blokkeren. Speedarches komen ook naar de creatieve modus, waarmee spelers hun beans over de banen kunnen laten rennen als Sonic in Fall Guys. Als laatste komt er ook een draagbare block met een bokshandschoen erin. Die kunnen spelers gebruiken om tegenstanders van de baan af te meppen. Spelers kunnen ook aan de slag met nieuwe rondes zoals: Breezy Buddies, Remote Control, Cubic Conundrum en Chain Reaction. De rondes Button Bashers, Sum Fruit, Tip Toe Finale, Puzzle Path en Pegwin Pool Party keren terug in het nieuwe seizoen. De trailer is hieronder te bekijken.

De Fall Guys Fall Force Update is nu beschikbaar op alle platformen. Lees hier onze Fall Guys review.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?