Deep Rock Galactic

  • Ontwikkelaar Ghost Ship Games
  • Eerste releasedatum 28 februari 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , First-Person Shooter , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Deep Rock Galactic - Season 02 content onthuld

In Deep Rock Galactic - Season 02 krijgen we weer te maken met monsters, mijnen en een berg aan nieuwe content. Lees hier wat het nieuwe seizoen allemaal met zich meebrengt!

De subtitel van Deep Rock Galactic - Season 02 zegt het allemaal. Rival Escalation, want van gezonde concurrentie is geen sprake. Nieuwe robot-vijanden en missies worden geïntroduceerd. Gelukkig krijgen onze dwergen wat nieuwe speeltjes om met deze tegenslagen om te gaan. Elk personage krijgt een nieuw secundair wapen. Dit is natuurlijk in lijn met de nieuwe primaire wapens uit Deep Rock Galactic - Season 01. Naast de nieuwe vijanden en wapens komt dit seizoen gepaard met een nieuwe Performance Pass en cosmetic tree. Je kunt dit seizoen het dubbele aantal cores verdienen vergeleken met vorig seizoen. Deze cores kun je inruilen voor beloningen. Daarnaast wordt er een nieuw DLC-pakket beschikbaar gesteld. Het nieuwe seizoen zit bomvol en in de trailer hieronder kun je alle details bekijken. Bekijk hier onze review van Deep Rock Galactic.

Deep Rock Galactic is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Season 02 verschijnt 28 april op Steam en 5 mei op consoles en Xbox Game Pass.

BRON DRG

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?