Trailer: Deep Rock Galactic - Season 02 content onthuld

Geplaatst: 13 april 2022 21:25

In Deep Rock Galactic - Season 02 krijgen we weer te maken met monsters, mijnen en een berg aan nieuwe content. Lees hier wat het nieuwe seizoen allemaal met zich meebrengt!

De subtitel van Deep Rock Galactic - Season 02 zegt het allemaal. Rival Escalation, want van gezonde concurrentie is geen sprake. Nieuwe robot-vijanden en missies worden geïntroduceerd. Gelukkig krijgen onze dwergen wat nieuwe speeltjes om met deze tegenslagen om te gaan. Elk personage krijgt een nieuw secundair wapen. Dit is natuurlijk in lijn met de nieuwe primaire wapens uit Deep Rock Galactic - Season 01. Naast de nieuwe vijanden en wapens komt dit seizoen gepaard met een nieuwe Performance Pass en cosmetic tree. Je kunt dit seizoen het dubbele aantal cores verdienen vergeleken met vorig seizoen. Deze cores kun je inruilen voor beloningen. Daarnaast wordt er een nieuw DLC-pakket beschikbaar gesteld. Het nieuwe seizoen zit bomvol en in de trailer hieronder kun je alle details bekijken. Bekijk hier onze review van Deep Rock Galactic.

Deep Rock Galactic is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Season 02 verschijnt 28 april op Steam en 5 mei op consoles en Xbox Game Pass.

Bron: DRG
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deep Rock Galactic

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 februari 2018

Ontwikkelaar

Ghost Ship Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord