Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Dieselpunk-spartans in Halo Infinite Fracture: Entrenched

Het nieuwste grote evenement in Season 2 van Halo Infinite is van start gegaan. In Fracture: Entrenched ga je aan de slag met een nieuwe gamemodus, uitdagingen en een nieuwe spartan core.

Ja, want de Dieselpunk-spartans verdien je niet zomaar. De core heet de EAGLESTRIKE en geeft je de optie om een aantal geweldige Dieselpunk-spartans te designen. De nieuwe cosmetics kun je verdienen door uitdagingen te voltooien in de nieuwe gamemodus; Land Grab. In deze modus vecht je tegen een ander team en probeer je zoveel mogelijk territoriums te veroveren. Je kunt per week maximaal tien Fracture: Entrenched-uitdagingen voltooien, waardoor je dus per week maximaal tien levels aan progressie kunt boeken. De volledige cosmetic-pass van Halo Infinite Fracture: Entrenched is dertig levels. Het evenement gaat in de toekomst ook zeker terugkeren, dus je krijgt genoeg kansen om de Dieselpunk-spartan van je dromen te bouwen. Ook worden er nieuwe cosmetics toegevoegd aan de online webwinkel van Halo Infinite.

Het vorige Fracture-evenement had een Japans thema. Bekijk hier de trailer van Halo Infinite Fracture: Tenrai. Benieuwd of de multiplayer iets voor jou is? Bekijk dan hier onze review van Halo Infinite's multiplayer.

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series, Xbox One.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?