Trailer: Dit biedt de Overwatch 2 Season 4 battle pass

Geplaatst:

Het vierde seizoen van Overwatch 2 brengt niet alleen de support Lifeweaver, maar heeft uiteraard ook een speciale battle pass. In de laatste trailer wordt er getoond wat je van deze battle pass kunt verwachten.

Net zoals in de voorgaande seizoenen krijg je met de premium battle pass direct toegang tot de nieuwe Hero. Met een daarbij behorende nieuwe skin. Laten we eerlijk zijn, je koopt de battle pass nu eenmaal voor de vele skins die het geeft. Zo krijgen Winston en Lucio een Legendary Skin die gericht zijn op het thema de ruimte. Sigma krijgt dan weer een Mythic skin. Met de Ultimate Battle Pass bundle krijg je ook nog skins voor D.VA en Soldier 76. Je zult wel eerst de benodigde levels moeten halen om dit allemaal vrij te spelen. De gratis onderdelen van de battle pass zijn van mindere kwaliteit, maar ook daar kun je allerlei spullen mee verdienen. Het vierde seizoen van Overwatch 2 is al beschikbaar, dus sla je slag om de nieuwe held vrij te spelen.

Overwatch 2 is te spelen via de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Blizzard

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord