Trailer: Vecht voor een betere toekomst in Overwatch 2 Season 4

Geplaatst:
Aangepast: 7 april 2023 00:08

Het multiplayerfenomeen Overwatch 2 begint binnenkort aan haar vierde seizoen. Hier lees je alles wat je moet weten over Overwatch 2 Season 4!

De trailer begint met het nieuwe personage Lifeweaver. Hij is een Support hero wiens taak het is om zijn teamgenoten te genezen, maar ook van mobiliteitsopties te voorzien. De trailer toont vervolgens welke skins we in de aankomende battle pass kunnen verwachten. De nieuwe mythische set voor Sigma zit daarin inbegrepen. Verder komen er ook nieuwe skins naar de shop. Dit seizoen zijn er wederom tijdsgebonden evenementen te bewonderen. Er is meteen een evenement beschikbaar vanaf 11 april, waarin je een skin kan verdienen voor Lifeweaver. Starwatch is echter de hoofdattractie en die begint op 9 mei. Verder kun je deelnemen aan de Symmetra Challenge vanaf 23 mei, spelen op de community gemaakte map Talantis vanaf 25 mei en zijn er activiteiten omtrent Pride-maand vanaf 1 juni.

Check hier onze Overwatch 2 review. Lifeweaver is de nieuwe Support hero in Overwatch 2.

Overwatch 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. Overwatch 2 Season 4 begint op 11 april

Bron: Blizzard
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord