God of War

  • Ontwikkelaar Bend Studio
  • Eerste releasedatum 20 april 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Trailer: Documentaire God of War: Raising Kratos nu te bekijken

De documentaire God of War: Raising Kratos, waarin er achter de schermen meegekeken wordt tijdens het ontwikkelproces van het succesvolle God of War, is vanaf nu te bekijken op YouTube.

We staan er niet zo vaak bij stil, maar er komt natuurlijk heel veel kijken bij het ontwikkelen van een game. Dit heeft Sony Worldwide Studios op het idee gebracht om bij Santa Monica te filmen, terwijl zij bezig waren het het maken van God of War. Met ruim 400 uur aan beeldmateriaal op zak, kwam er behoorlijk wat knip- en plakwerk aan te pas om de documentaire te maken. Het heeft dan ook zo'n drie jaar geduurd, maar vanaf nu is het mogelijk de documentaire te bekijken.

God of War is exclusief speelbaar op de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?