Frostpunk

  • Ontwikkelaar 11 bit studios
  • Eerste releasedatum 24 april 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie , Strategie , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Frostpunk komt deze zomer naar consoles

De bekende strategiegame Frostpunk komt deze zomer naar consoles. Dit maakte ontwikkelaar 11 bit studios onlangs bekend middels een trailer.

Frostpunk is een strategiegame waarbij je als maatschappij moet zien te overleven in een post-apocalyptische wereld. De game werd een jaar geleden exclusief voor de pc uitgebracht. Er werd destijds door de ontwikkelaar wel aangegeven dat een consoleversie in de maak was, maar deze liet uiteindelijk toch wat langer op zich wachten dan verwacht. Nu heeft ontwikkelaar 11 bit studios officieel de consoleversie van Frostpunk aangekondigd. Deze moet in de zomer verschijnen en bevat alle updates die ook op de pc-versie zijn uitgekomen.

Frostpunk is momenteel te spelen op pc. Deze zomer verschijnt de game ook op PlayStation 4 en Xbox One.

BRON 11 bit studios

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?