Trailer: Ghost Recon Breakpoint Immersive Mode verschijnt later deze maand

Geplaatst: 6 maart 2020 11:34
Aangepast: 6 maart 2020 11:38
-

Over een paar weken krijg je wellicht een reden om terug te keren naar Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. De Immersive Mode verschijnt namelijk later deze maand.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint verscheen vorig jaar en kreeg toentertijd veel kritiek te verduren. In onze review van Ghost Recon Breakpoint gaf Rudy de game slechts twee van de vijf sterren. Eind vorig jaar besloot Ubisoft de problemen in Ghost Recon Breakpoint aan te pakken om de game uiteindelijk om te buigen naar iets dat de fans graag willen spelen. Een van deze veranderingen is de toevoeging van de zogenaamde Immersive Mode. Deze nieuwe speelmodus wordt volgende maand in de Ghost Experience-update toegevoegd. Deze speelmodus is bedoeld om de PvE-ervaring te verbeteren. In Immersive Mode hebben wapens en gear geen levels meer, is het loot-systeem aangepast en zijn er verschillende tactische instellingen die je kunt aanpassen om de immersie en moeilijkheid van de game te veranderen. Je kunt te allen tijde tussen Immersive Mode en de originele speelmodus wisselen.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Ghost Experience-update verschijnt op 24 maart.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

4 oktober 2019

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord