Trailer: Hitman 3 krijgt tweede jaar aan content

Geplaatst: 23 november 2021 13:15

Je favoriete kale moordenaar heeft straks nog meer klusjes om te klaren. IO Interactive heeft namelijk aangekondigd dat Hitman 3 een tweede jaar aan content krijgt.

Maar wat kan je nu precies verwachten in het tweede jaar in Hitman 3? De game ontvangt een pc-update voor ray-tracing, wat zorgt voor betere belichting. De pc-versie van de game krijgt ook VR-ondersteuning. Console-spelers hoeven zich echter niet jaloers te voelen, want Hitman 3 krijgt nieuwe maps, verhaallijnen en missies. IO Interactive laat weten dat Hitman 3 de meest succesvolle game in de serie is. De nieuwe trilogie is gespeeld door meer dan vijftig miljoen spelers. De eerste update verschijnt al in januari, maar IO Interactive heeft nog een grote verrassing in petto. Eentje waar de fans lang op gewacht hebben. De details daarvan worden later in 2022 bekendgemaakt. Lees hier onze review van Hitman 3.

Hitman 3 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: IO Interactive
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 3

Series

Hitman

Uitgever

IO Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 januari 2021

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord