Trailer: Laatste trailer The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 18 mei 2023 00:07

De derde en tevens laatste trailer van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is zojuist vrijgegeven. Ben jij klaar voor het felbegeerde Zelda-avontuur?

De wereld van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom bestaat uit twee grote onderdelen: het vaste land en het luchtruim. Link kan probleemloos de twee werelden exploreren met handige gadgets en sterke vaardigheden. De open-wereld kent meer interessante locaties. Zo zijn er kleine dorpjes en andere samenkomsten te vinden in Tears of the Kingdom. Het vredige en rustgevende bestaan is echter in gevaar. De kogel is door de kerk: Ganondorf is de boel aan het verzieken. Zelda krijgt te horen dat Link met zijn legendarische Master Sword de enige hoop is voor het koninkrijk. De held hoeft het echter niet alleen te doen. Vele iconische Zelda-personages staan aan zijn zijde in de strijd tegen Ganondorfs leger. Gelukkig krijgt Link hulp, want de trailer zit bomvol met gigantische eindbazen. Ik moet meteen toegeven, toen dat iconische deuntje van The Legend of Zelda voorbij kwam, dan voel je wel wat. Nintendo gaat voor een GOTY-nominatie met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom! Het duurt niet langer meer, voordat de avonturengame beschikbaar wordt gemaakt.

Check hier de Collector's Edition van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Bekijk hier de nieuwe gameplay van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is beschikbaar vanaf 12 mei voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

12 mei 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord