Trailer: Nieuwe Fatal Fury-game onderweg

Er is een nieuwe Fatal Fury game in ontwikkeling. Dit onthulde uitgever SNK onlangs tijdens het EVO 2022 evenement.

Gezien de tijd die sinds de laatste is verstreken, voelde het als een enorme verrassing, maar ook als een onvermijdelijke gebeurtenis. Een nieuwe Fatal Fury/Garou-game dus, wat betekent dat dit ofwel een opvolger ofwel een rechtstreeks vervolg is (het is moeilijk te zeggen op basis van een enkel stukje art) op Garou: Mark of the Wolves uit 1999. Dat was destijds een grote verandering voor de serie, omdat het een hele reeks nieuwe personages introduceerde en Terry Bogard, de enige bestaande personage die terugkeerde, in een nieuw jasje stak. Garou: Mark of the Wolves was de laatste Fatal Fury-game die werd uitgebracht, wat betekent dat het meer dan 20 jaar geleden is dat Terry en zijn kameraden voor het laatst in de schijnwerpers stonden in hun eigen serie. De Fatal Fury-personages zijn natuurlijk wel verschenen in talloze andere games, van Super Smash Bros. tot het datingspel King of Fighters for Girls.

Er is nog geen releasedatum of venster vrijgegeven voor de nieuwe Fatal Fury game.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?