Trailer: Sea of Thieves Season 10 trailer toont alle content

Geplaatst:
Aangepast: 23 oktober 2023 11:53

Sea of Thieves Season 10 is van start gegaan, maar als onderdeel van het seizoen komen er de komende drie maanden meer updates naar de game. In een nieuwe trailer krijgen we dan ook alle belangrijke updates te zien.

Het tiende seizoen werd ingeluid met de toevoeging van Guilds. Hierdoor is het mogelijk om samen met je vrienden een guild op te starten. In totaal kunnen er vierentwintig piraten lid worden. Om goed samen te werken kun je elkaars schepen gebruiken om de doelen behalen. Meer reputatie betekent namelijk meer beloningen. Om ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn zit, kun je in de Guild Chronicles alles bijhouden. Uiteraard kun je de naam, motto en kleuren van je guild zelf bepalen.

In november kunnen spelers ook aan de slag met de Skull of Siren Song Voyages. Als je een beetje competitief bent aangelegd, dan is deze update wat voor jou. Je moet de strijd aangaan met een aantal andere crews door een legendarisch artefact als eerste te vinden. Een nieuwe game modus maakt in december zijn opwachting. Wanneer je geen behoefte hebt aan de gehele pvp-ervaring kun je Safer Seas activeren. Je wordt dan niet lastiggevalen, maar je verdient ook minder goud en reputatie. Als laatste krijgt de Pirate Emporium weer een nieuwe lading aan kostuums, wapens en huisdieren, zodat je lekker kunt strooien met de Ancient Coins. De Plunder Pass staat dit seizoen in het teken van de Stormfish Chaser. Dit betekent een compleet nieuw outfit, wapens en aanpassingen voor je schip. Vorige maand werd het laatste hoofdstuk van Return to Monkey Island in Sea of Thieves toegevoegd.

Sea of Thieves Season 10 is al van start gegaan. Je kunt de game spelen via pc en Xbox-consoles.

Bron: Rare

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord